При нужда от отпушване на септична яма можете да се свържете с нас. Разполагаме с необходимото оборудване и работим при конкурентни цени.

 

Услугата за почистване на септични ями се предлага на изгодна цена от 100 до 150 лева, за извозване на до 12 кубически метра.

Предлагаме услугата на територията на град София и околните селища – София област и София град.

Отпушване с вода под високо налягане

Почистване на септична яма в София

Почистването на септична яма се извършва с товарен автомобил оборудван с цистерна, с който се изпомпва масата от септичната яма, след което се извозва.

Изгодни цени за изпомпване на септична яма в София – цени от 100 лева, дебит до 12 кубически метра.

 

Отпушване на септични ями

Най-често запушване на септична яма се получава, когато тя не е почистена от отпадъците навреме. В такъв случай първо се налага почистване на септичната яма, а след това се пристъпва към нейното отпушване.

Ще разкажем как и защо почистваме канали в вода под високо налягане в следващите редове.

Има различни запушвания на каналите. При запушване на тоалетна, канали в дома (апартамент или къща) обикновено можем да се справим с различни накрайници на машините. Когато обаче запушването е особено голямо и това не работи прибягваме към справяне със запушването с по-мощни методи, а именно отпушване на канали с вода под високо налягане.

Още за отпушване на канали с традиционните методи можете да научите от нашата страница посветена на обичайното запушване на канали.

Кога дори отпушване на канали с вода под високо налягане не е достатъчно?

канал запушен от корени на растение

канал запушен от корени на растение

Понякога нито обичайните методи с вакумни помпи, нито обработката с машина, а дори и отпушване на канали с вода под високо налягане не помага за отпушване на канала. В такива случаи се налага да достигнем до канала и да го отворим, за да намерим какво е причинило запушването.

В случая със снимката в дясно бе необходимо да се изкопае дупка, за да достигнем до проблемния канал. След като срязахме тръбата се оказа, че растение е пробило тръбата и тръбата е пълна с корени.

Всичко за услугата за отпушване на канали с вода под високо налягане четете тук.

Когато имате проблем с наводнени помещения, ние от „ПиФ строй“ сме на ваше разположение.

Какви помещения и наводнени обекти отводняваме?

Най-често ни търсят за отводняване на следните помещения:

 • асансьорни шахти;
 • мазета;
 • гаражи;
 • дворове;
Фирма за отпушване на канали спешно в София

Фирма за отпушване на канали спешно в София

Причини за наводняване на помещения, което налага отводняване

Причини за наводняване на помещенията често са природни стихии, запушена канализация, високи подпочвени води, аварии по водопроводната мрежа и други.

Ние сме фирма за професионално отпушване на канали в София. Предлагаме изгодни цени и бърза реакция 24/7 дни.

 

ЦЕНИ ЗА ОТПУШВАНЕ НА КАНАЛИ

 
(цени за отпушване на канали и сродни дейности)  
Отпушване на тоалетна чиния
от 40 до 60 лева
Отпушване на мивка
от 30 до 50 лева
Отпушване на сифон в баня
от 30 до 50 лева
Отпушване на вана
от 40 до 60 лева
Отпушване на вертикален щранг
от 100 до 150 лева
Отпушване на хоризонтален щранг
по договаряне след оглед
Почистване на септична яма
от 100 до 150
Отводняване на помещения
50 на час
(видео диагностика цени)  
Видео диагностика
130 лева
Запис на видео диагностика (на usb стик)
30 лева

Още за нашите услуги

Предлагаме нова услуга, за отпушване на септични ями в град София и околностите.

Нашата нова услуга е, за почистване на септична яма. Услугата включва изпомпване на съдържанието на септичната яма. Почистването на септични ями се извършва с цистерна с дебит – 12 кубически метра.

цени за отпушване на канали в София

цени за отпушване на канали в София

Отпушване на канали цени

Предоставяме услугите си за отпушване на канали и ВиК услуги в град София и близките градове и села. За да получите услугата отпушване на канали в по-отдалечени райони – обадете се на нашите телефони за да уточним детайлите. Вижте „отпушване на канали цени“ и сравнете нашите с тези на конкурентите.

Предлагаме множество услуги, като изграждането на тръбопроводи и канализационни съоръжения са едни от тях.

Ще ви запознаем с една от ВиК услугите ни – изграждане на водопровод в София.

Изграждане на водопровод

Изграждане на водопровод е услуга за довеждане на питейна вода в сградата или жилището.

Под изграждане на водопровод се разбират две различни неща: а) в жилищна сграда и б) външно – захранване на сградата, направа на водни басейн, за питейна вода (басейни за питейна вода), водомерни шахти, включване на хидрофори, за по-добро налягане.

Ние предлагаме изграждане на ВиК мрежа както до сгради, така и в рамките на самата сграда – подмяна или изграждане на нова ВиК инсталация в жилищни или обществени сгради.

 

Ние се занимаваме с цялата дейност – от проектирането до сертифицирането.

 1. Сертификати, за годността на питейната вода се издават от ХЕИ.
 2. Материалите, които използваме за изграждането притежават всички необходими сертификати по ISO.
 3. Канали в които се полагат водопроводните тръби: ние спазваме стандартите, за полагане на тръбите на минимум 90 см дълбочина.
 

Ние работим за вас по всяко време – аварийно отпушване на канали, видео диагностика на типа запушване. Доверете се на професионалистите в отпушването в София.

цени за отпушване на канали в София

цени за отпушване на канали в София

Отпушване на канали – как работим

„ПиФ Строй“ е фирма специализирана в отпушване на канали в София. Ние сме професионалисти – използваме техника от най-висок клас за отпушване и диагностика на запушения канал. Това в съчетание с богат опит е предпоставка за услуга на най-високо ниво.

 

За отпушване на канали използваме качествена, професионална електрическа машина „Ротенбергер R 600“, специално изработена за отпушване на канали. „Ротенбергер R 600“ е в авангарда на технологиите, за отпушване на канали.

Как работи машината за отпушване на канали „Ротенбергер R 600“ и какво е най-важното в нашата работа?

 

Машината за отпушване на канали работи с висококачествени пружини. Важно при отпушването на канали е да се използва правилния накрайник, тъй като канала може да бъде запушен поради най-различни причини.

Отпушване на септични ями и Почистване на септични ями

За домовете със септични ями предлагаме: почистване на септични ями. Разполагаме с мощна техника, за изпомпване на съдържанието на септичните ями до 12 кубически метра.

При проблеми със запушени септични ями, предлагаме услугата „отпушване на септични ями“. Работим на изклучително изгодни цени за почистване на септични ями – от 100 лева.

 

sifon_uvreden2

сифон на баня

Защо да не използваме мощни препарати, за отпушване на канали?

Нашият съвет е, да разгледате тези две снимки и да решите дали да използвате мощните препарати, за отпушване на канали или да заплатите малко по-висока цена, за отпушване на канали.

При отпушване на канали с мощни препарати, те разяждат сифоните и тръбите. При многократно използване може да се стигне до разяждане и течове!

Отпушване на канали на изгодни цени през цялата година от „Пиф Строй“. Не се колебайте.

Професионално отпушване на канали – хоризонтални и вертикални тръби, почистване на септични ями, специализирани услуги за отпушване на канали с вода под високо налягане. Всичко за услугата отпушване на канали.

отпушване на канали

Разнообразни услуги за отпушване на канали

При нас можете да поръчате услуги за отпушване: 

 • Отпушване на тоалетна чиния
 • Отпушване на мивка
 • Отпушване на сифон в баня
 • Отпушване на вана
 • Отпушване на вертикален щранг
 • Отпушване на хоризонтален щранг
 • Почистване на септична яма
 • Отводняване на помещения
 • Видео диагностика на проблемни канали

 

Вижте нашите изгодни цени за отпушване на канали, мивки, сифони, почистване на септична яма и други.

Предлагаме и разнообразни ВиК услуги, моля посетете нашата страница за подроности.

 

Отпушване на канали

За отпушване на канали използваме, професионална машина за отпушване на канали „Ротенбергер R 600″ – авангарда на технологиите в момента, за отпушване на канали.

Отпушване на канали

Отпушване на канали – денонощно седем дни в седмицата

Отпушване на канали в неделя? Разбира се – ние сме на разположение за отстраняване на аварийни случаи по всяко време. Реагираме в рамките на броени минути в рамките на град София.

Отпушване на канали 24 часа /7 дни, на ниски цени.

Как да подходим, когато имаме проблем със запушване мивка? Ние от „Пиф Строй“ знаем как. Уверяваме ви, че използването на мощни препарати е само временно решение. Ако търсите качество на услугата и успех се нуждаете от механично почистване с отстраняване на отлаганията в сифона и по тръбите.

Защо да прибегнете до услугата за отпушване на канали, когато на пазара има много препарати?

Първо – препаратите за отпушване на канали не могат да решат проблеми с механични запълвания, например когато твърдо тяло е проникнало в сифона (сапун, бонбон, копче, монета).

Второ – препаратите увреждат тръбите, които обикновено са от пластмаса. Оказват се пагубни и за уплътненията и се появяват течове.

разяден от препарати за отпушване на канали сифон

разяден от препарати за отпушване на канали сифон

 

 Качеството отпушване на канали става с механично почистване, когато се премахват както отлаганията така и твърдите предмети.

За отпушване на канали използваме качествена, професионална електрическа машина „Ротенбергер R 600“, специално изработена за отпушване на канали. „Ротенбергер R 600“ е в авангарда на технологиите, за отпушване на канали

Машината за отпушване на канали работи с висококачествени пружини. Важно при отпушването на канали е да се използва правилния накрайник, тъй като канала може да бъде запушен поради най-различни причини.

За домовете със септични ями предлагаме: почистване на септични ями. Разполагаме с мощна техника, за изпомпване на съдържанието на септичните ями до 12 кубически метра.

При проблеми със запушени септични ями, предлагаме услугата „отпушване на септични ями“. Работим на изклучително изгодни цени за почистване на септични ями – от 100 лева.

Предлагаме нова услуга, за отпушване на септични ями в град София и околностите.

Нашата нова услуга е, за почистване на септична яма. Услугата включва изпомпване на съдържанието на септичната яма. Почистването на септични ями се извършва с цистерна с дебит – 12 кубически метра.

Отпушване на канали цени

Предоставяме услугите си за отпушване на канали и ВиК услуги в град София и близките градове и села. За да получите услугата отпушване на канали в по-отдалечени райони – обадете се на нашите телефони за да уточним детайлите. Вижте „отпушване на канали цени“ и сравнете нашите с тези на конкурентите.

Цени за отпушване на канали в София? Ние предлагаме най-добри цени при запазване на най-високо качество на предлаганата услуга. Отпушване на всчки видове канали в града и околните селища.

 

ЦЕНИ ЗА ОТПУШВАНЕ НА КАНАЛИ

 
(цени за отпушване на канали и сродни дейности)  
Отпушване на тоалетна чиния
от 40 до 60 лева
Отпушване на мивка
от 30 до 50 лева
Отпушване на сифон в баня
от 30 до 50 лева
Отпушване на вана
от 40 до 60 лева
цени за отпушване на канали в София

цени за отпушване на канали в София

За ефективно и бързо отпушване на канала е нужно да се разбере какъв е проблема – използва се видео диагностика. За това ние не се занимаваме с отпушване на сляпо – разполагаме с качествена технология за видео диагностика на проблемите – видео диагностика.

При желание на клиента, предоставяме и запис от диагностиката на канала. Вижте видео запис от диагностика на запушен канал.

Ние сме сред най-добрите фирми, за отпушване на канали в София. Работим висок клас техника, имаме добре мотивирани екипи, работим денонощно.

отпушване на канали в София

отпушване на канали в София

За отпушване на канали използваме качествена, професионална електрическа машина „Ротенбергер R 600“, специално изработена за отпушване на канали. „Ротенбергер R 600“ е в авангарда на технологиите, за отпушване на канали.

Машината за отпушване на канали работи с висококачествени пружини. Важно при отпушването на канали е да се използва правилния накрайник, тъй като канала може да бъде запушен поради най-различни причини.

Отпушване на канали в София

Ние сме сред най-добрите на пазара на услуги като „отпушване на канали“, „отпушване на мивки“ и много други. За решаване на проблемите при услугата отпушване на канали в София използваме видео диагностика.

За ефективно и бързо отпушване на канала е нужно да се разбере какъв е проблема – използва се видео диагностика. За това ние не се занимаваме с отпушване на сляпо – разполагаме с качествена технология за видео диагностика на проблемите – видео диагностика.

При желание на клиента, предоставяме и запис от диагностиката на канала. Вижте видео запис от диагностика на запушен канал.

Ние предлагаме услугата „отпушване на канали“ в София на изключително изгодни цени. Работим качествено, отзоваваме се бързо и с нас може да сте сигурни в резултата.

Отпушване на канали в София – защо да изберете нас?

Имаме огромен опит и за радост много успехи в почистването на различни видове запушени канали. С нас може да сте сигурни в качеството. Ние сме под изпълнител на много по-големи фирми, когато работим съвместно с други фирми в големи екипи, за изпълняване на сложни проекти.

Привличаме нови клиенти с добрата си работа.

отпушване на канали в София

отпушване на канали в София

За отпушване на канали използваме качествена, професионална електрическа машина „Ротенбергер R 600“, специално изработена за отпушване на канали.

Машината за отпушване на канали работи с висококачествени пружини. Важно при отпушването на канали е да се използва правилния накрайник, тъй като канала може да бъде запушен поради най-различни причини.

Отпушване на септични ями и Почистване на септични ями

За домовете със септични ями предлагаме: почистване на септични ями. Разполагаме с мощна техника, за изпомпване на съдържанието на септичните ями до 12 кубически метра.

При проблеми със запушени септични ями, предлагаме услугата „отпушване на септични ями“. Работим на изклучително изгодни цени за почистване на септични ями – от 100 лева.

Нашата фирма има на разположение екипи, за бързо реагиране през цялото денонощие. Не се колебайте да търсите съдействието ни по всяко време на денонощието.

почистване на септични ями

почистване на септични ями

Честита нова 2018 година! Бъдете здрави и щастливи.

Пиф Строй

Уважаеми клиенти,

фирма Пиф Строй ви желае светло посрещане на Рождество Христово!

Фирма „Пиф строй“ гарантира, че ще предоставя услугата си за отпушване на канали в София и през месец септември на същите изгодни цени, при коректност и бърза реакция, както до сега.

Отпушване на канали на изгодни цени

Ние сме професионалисти в отпушване на проблемни канали, за отпушване на канали използваме качествена техника от най-висок клас. Научете още за нас и услугите ни.

ЦЕНИ ЗА ОТПУШВАНЕ НА КАНАЛИ
 
(отпушване на канали –  цени)  
Отпушване на тоалетна чиния
от 40 до 60 лева
Отпушване на мивка
от 30 до 50 лева
Отпушване на сифон в баня
от 30 до 50 лева
Отпушване на вана
от 40 до 60 лева
Отпушване на вертикален щранг
от 100 до 150 лева
Отпушване на хоризонтален щранг
по договаряне след оглед
Отводняване на помещения
50 на час

Добро обслужване и разумни цени, бърза реакция – това е Пиф Строй.

Партньори на услугата ни с поддръжка на сайт – Пет минути.